20.6.2014

Synttäreitä, kisoja, uusi AVA...

Kaikenlaista on tapahtunut sitten viime kirjoituksen.

Aloitetaan parhaimmalla uutisella eli Raikusta (Cloudgarden's Fast Fellow) tuli Suomen agilityvalio 22.3.2014. Hurjasti onnea Anna ja Raiku!!!!
Raiku on kolmas Cloudgarden's agivalio ja toivottavasti monta on vielä tulossa.

Cloudgarden's G- ja H-kasvatit täyttivät keväällä jo 2 vuotta. Uskomatonta miten nopeasti se aika menee. Oma pieni Riehanikin on jo aikuinen, ainakin melkein>3


Cloudgarden's Giggling Heart "Rieha"


Näytelmissä käväistiin Joensuussa 18.5. ja mukana oli Hyrrä, Huli ja Tuike. Tuomarina shelteillä oli kroatialainen Tino Pehar ja koiria oli ilmoitettu n. 70kpl.
Hyrrän arvostelu: "6 years, strong girl, compact in body, strong head, little bit short neck, xxx little bit sloaping topline, good angulations, correct movements, lovely temperament" avo eri
Huli sai toivomansa H:n ja Tuike oli hienosti Helin esittämänä avo eri3 sa.

Cloudgarden's Hard To Handle "Tuike" ja Heli

Hyrrän kanssa on käyty muutamissa aksakisoissa. Joensuussa 18.4. tuloksena oli molemmilta radoilta hyl ja Savonlinnassa 11.5. järkyttävässä vesisateessa eka radalta 10vp (-3,31) ja toiselta 5vp (-1,22). Vettä satoi koko päivän ja kenttä suorastaan ui vedessä joten koirillakin oli tekemistä hyppäämisen kanssa. Siihen nähden olen tosi iloinen Hyrrän tuloksista.

Viime viikonloppuna 14.-15.6. olivat agilityn SM-kisat Tampereella ja osallistumisoikeuden olivat saaneet minun kasvateistani Tarmo ja Raiku. Kummallakin oli tosi hienon näköistä menoa. Keppikulma oli tosi haasteellinen medien radalla ja harmittavasti siinä Tarmo otti virheen ja sitten pakka levisi . Raiku selvitti kepit hienosti ja teki upean nollan ollen lopputuloksissa eka radan jälkeen kymmenentenä. Finaaliradalta kuitenkin hyl.

Sitten lopuksi vielä pentujuttuja. Siro (C. Famous Flirt) on astutettu ihanalla trikkiuroksella Gonzolla (Este Ex Erilis Figa Ruminy) ja vatsanseutu näyttää pyöristyvän joten pieniä trikki-ipanoita on toivottavasti odotettavissa heinäkuun loppupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti