6.4.2015

Loistavia aksatuloksia ja pentusuunnitelmia

Hieman on taas aikaa vierähtänyt viime päivityksestä.
Toivottavasti muistan edes suurimman osan alkuvuoden tapahtumista.

Aloitetaan agilitytuloksista.
Anna ja Raiku (C. Fast Fellow) ovat saavuttaneet alkuvuoden aikana muutaman nollavoiton joten arvokisatuloksista taitaa puuttua yksi nolla.
Nina ja Hilma (C. Early Riser) olivat hurjassa vireessä ACE:n kisoissa maaliskuussa. Pari teki perjantain radalla ensimmäisen nollansa kolmosissa sijoituksella 3. Seuraavana päivänä tuplanolla sijoituksilla 2. ja 3. sekä SERT-A!!!
Tarmo (C. Curious Gambler) on ollut kisatauolla alkuvuoden kun arvokisatulokset tulivat kasaan jo viime vuoden puolella. Tarmo kisasi lainaohjaaja Ekin kanssa pääsiäisenä Joensuussa ja pari tekaisi hienosti nollan ollen kolmas.

Itse en ole alku vuonna kisannut lainkaan, en edes lisenssiä ole vielä hommannut. Nyt olisi vähän sunnitelmissa että aloittaisin Siron kanssa treenaamisen ja kisaamisen. Muutaman kerran olen Siron kanssa treeneissä mennyt ja hyvinhän pikku neiti kulkee.
Hyrrä on siis astutettu maaliskuun puolessa välissä ihanalla Kimillä joten pentuja olisi toivottavasti odotettavissa toukokuussa.
Riehalla alkaa A:n kontaktikin olla aika hyvällä mallilla. Vielä ei A-estettä olla nostettu ihan täyskorkeaksi mutta paljon ei enää puutu. Malttia vielä neitiltä puuttuu, tietää kyllä että pysähtyä pitää mutta ihan joka kerta ei vaan pysty :)
Toukokuussa neiti pääsee ainakin omissa kisoissa hyppyradalle, katsotaan mikä on kontaktien tilanne siinä vaihteessa.
Itse aloitin Riehan kanssa rallytokon alkeiskurssin ja tosi hienosti on mennyt. Alkuun Riehasta oli vaikeaa keskittyä kun ei saanutkaan mennä täysillä, mutta nyt malttaa jo rauhallisesti tehdä liikkeitä.
Rieha on vaan niin HUIPPU <3

Pilvi-mummo voi edelleen hyvin.

Vaikka kevät on jo pitkällä niin laitan muutaman kuvan helmikuulta koska kuvia tulee otettua tosi harvoin.


1 kommentti:

  1. Tsemppiä pentuprojektiin ja harrastuksiin. :)

    Ja Raikulilla on kaikki arvokisatulokset kasassa. Täyttyivät viikko sitten. ;)

    VastaaPoista